Passie met een vleugje fusion 
catering, workshops en events

Wat staat er deze week op het menu?
Zaterdag 31 oktober en zondag 1 november 2020


In2Sushi Poké Bowl Vis Mix
met tonijn, zalm en surimi, edamame, courgette, wortel, ingemaakte rodekool, lente ui en een topping van Furikake of sesam en naar keuze een dressing van sriracha mayo, kewpie of limoen/wasabi mayo
€ 11,00

In2Sushi Poké Bowl Vega 
vega wok stukje(op basis van soja), edamame, courgette, wortel, 
ingemaakte rodekool, lente ui  en een topping van sesam en naar keuze een dressing van sriracha mayo, kewpie of limoen/wasabi mayo.
€ 10,00

In2Sushi Mix Box
4 sushi met zalm en komkommer, 4 sushi met surimi en avocado en 4 sushi met tonijn en wakamé
€ 15,00

In2Sushi Kids Box
4 sushi komkommer en 4 sushi surimi
€ 7,50 

direct bestellen

De In2Sushi boxen zijn inclusief chopsticks, een zakje soyasaus en wasabi. Naar keuze een bakje gember, wakamé of kewpie.

Corona maatregelen Drive Thru 
Het team In2Sushi draagt een mondkapje, is gezond en fit en heeft geen last van COVID-19 symptomen. Wij houden ons strikt aan de Corona maatregelen en hanteren een verhoogd schoonmaak protocol. Wij hebben geen fysiek contact met de klanten en houden ons aan het 1,5 meter beleid. Uw gezondheid staat voorop!

Wij vinden het fantastisch om op deze wijze met toestemming van de gemeente Boxtel en de Veiligheidsregio onze krachten te bundelen en een corona proof drive thru restaurant te realiseren. Wij houden ons dan ook strikt aan de RIVM-normen en vragen u om met niet meer dan 2 personen per voertuig te komen en de auto niet te verlaten. Het dragen van een mondkapje is verplicht en u dient uw gerechtjes thuis te nuttigen. We reserveren steeds in tijdsblokken van een kwartier. Vriendelijk verzoek om ook de gereserveerde tijden te respecteren, zodat we de stroom met auto’s ook goed kunnen begeleiden.


Opbellen
E-mail