Passie met een vleugje fusion 
catering, workshops en events

Wat staat er met Oud & Nieuw op het menu?
31 december 2020


Sushi Vis deLuxe

zalm mini sushi donuts, coquilles met limoen en een vleugje goud, zalm/komkommer, tonijn/wakamé, surimi/avocado, komkommer 

€ 89,95

Sushi Carpaccio

carpaccio, rucola, pijnboompitjes, Italiaanse kaas, truffelmayo

€ 49,95

Fruity Sushi 

banaan, aardbei gerold in een rijstvelletje met Nutella saus of limoncello pipetjes
€ 15,00

Gemengde Hapjes

pasta schelpen: caprese, krab/garnalen/avocado salade, bospaddestoelen/truffelmayo, kipspiesjes ananas met pipetje kokos sojasaus aangevuld met peppadews

€55,00 

direct bestellen

De In2Sushi boxen zijn inclusief chopsticks, een zakje soyasaus en wasabi. Naar keuze een bakje gember, wakamé of kewpie.

  • Fruity-sushi
  • gemengde-hapjesschaal_1
  • CarpaccioSushi
  • sushi-vis-deluxe
  • Sushi-donut


Corona maatregelen voor afhalen
Het team In2Sushi draagt een mondkapje, is gezond en fit en heeft geen last van COVID-19 symptomen. Wij houden ons strikt aan de Corona maatregelen en hanteren een verhoogd schoonmaak protocol. Wij hebben geen fysiek contact met de klanten en houden ons aan het 1,5 meter beleid. Uw gezondheid staat voorop!

Wij vinden het fantastisch dat wij in deze bizarre tijd onze klanten te kunnen voorzien van onze heerlijke gerechtjes! Wij houden ons dan ook strikt aan de RIVM-normen en vragen u om om dat ook te doen. Het dragen van een mondkapje tijdens het afhalen is verplicht en u dient uw gerechtjes thuis te nuttigen. We reserveren steeds in tijdsblokken van een kwartier zodat er geen rij ontstaat bij het afhalen. Vriendelijk verzoek om ook de gereserveerde tijden te respecteren en 1,5 meter afstand te houden.


Opbellen
E-mail